Shop navigation

KLINISCH BEWEZEN EFFECTEN:

* Vermindering van pijn met 48%
* Vermindering van stijfheid met 48%
* Verbetering van mobiliteit met 41%
* Vermindering van kraakbeenafbraak
* Verhoogde productie van collageen

 

WAT IS EEN GEWRICHT?

Gewrichten zijn de plaatsen waar de botten elkaar kruisen. Gewrichten controleren elke beweging die gemaakt wordt, van gewichtheffen tot het bewegen van de kleine teen. Een gewricht moet zowel sterk als flexibel zijn om correct te kunnen functioneren en geen pijn te ervaren. Maar een gewricht is niet simpelweg 1 component. Het is een team van vier hoofdcomponenten die afhankelijk zijn van en samenwerken met elkaar: gewrichtskraakbeen, pezen, ligamenten en spieren. De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel!

Collageen is de belangrijkste component van gewrichtskraakbeen, pezen en ligamenten. Het is geen verrassing dat trainers en artsen van professionele sportteams heel veel aandacht besteden aan de gezondheid van deze component, zowel bij preventie als bij revalidatie.

 

WERKING VAN BIOSIL ON YOUR GAME

Het eerste product dat de oorzaak van gewrichtsproblemen aanpakt en niet enkel de symptomen probeert te maskeren.  Dit dankzij een uniek gepatenteerd complex van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA) en vitamine C dat zorgt voor:

1. Verhoogde productie van collageen en bescherming tegen afbraak
Collageen is de hoofdcomponent van kraakbeen – pezen - ligamenten (tot 90%) + botten (tot 30%) en is uiterst belangrijk voor het goed functioneren van alle onderdelen van het gewricht.  Biosil ON YOUR GAME stimuleert de lichaamscellen tot verhoogde productie van collageen en beschermt het bestaand en nieuw opgebouwd collageen van verdere afbraak. 

2. Vermindering van kraakbeendegeneratie
Verminderde mobiliteit en gewrichtspijn start wanneer kraakbeen afbreekt en de botten tegen elkaar beginnen schuren. Kraakbeenfragmenten veroorzaken ook ongemak en stijfheid van het gewricht. Biosil ON YOUR GAME vermindert deze afbraak en verbetert de algemene conditie van gewrichtskraakbeen.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Indicatie

Voor het verminderen van de fijne lijntjes en de rimpels, en om de elasticiteit van de huid te blijven behouden.

Gebruik van Biosil

Neem 1 capsule, tweemaal per dag.

Ingrediënten Biosil

Vulstof: microkristallijn cellulose, hydroxypropylmethylcellulose; choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA).

Nutritionele waarde    
  2 capsules % RI*
Mineralen    
Silicium
Choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
10 mg -
     
Andere    
Choline
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
200 mg -

*% RI: % referentie-innames

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, nierinsufficiëntie of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Een houdbaarheidstermijn van 2 jaar is gegarandeerd wanneer het product bij kamertemperatuur wordt bewaard. De verpakking vermeldt een vervaldatum: "Tenminste houdbaar tot einde ...". Als vervaldatum geldt dan de eerste dag van de aangegeven maand.

 

 

 


Gelijkaardig(e) artikel(s)
1022-180CAPS 180CAPS

75.16
93,94 EUR

1022-60CAPS 60CAPS

27.16
33,95 EUR

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :