Professionele verpleegkundigen die met respect te werk gaan

 •  Dagelijkse hygiëne

  Wij staat met veel plezier in voor uw dagelijkse zorg van uw persoonlijke hygiëne waarbij uw zelfstandheid nog prioritair is:   

                            helpen bij wassen/douchen

                            aan- en uitkleden

                            verzorging van kunstgebit

                            verzorging van de haren

                            nagels knippen (geen pedicure)

                            hydradatie van het lichaam

  We zorgen voor een zorg op maat in samenspraak met de patiënt afgestemd op zijn/haar behoeften, zowel qua taakinhoud als que frequentie. 

   

   

   

   

   

   

   

   

 •  Eenvoudige wondzorg

  Heeft u een eenvoudige operatieve wonde, of na ongeval, dan dragen we bij elke tussenkomst bij aan een vlotter herstel van de wonde. De thuisverpleegkundigen hebben door de jaren ervaring een ruime kennis over wondzorg en blijven zich daarvoor continue bijscholen. 

    

   Complexe wondzorg

   

   Stomazorg

   

   Compressietherapie

  Kan in geval van postoperatief of chronisch noodzaak zijn. Vaak is het voor iets minder mobiele personen erg moeilijk om deze kousen of windels aan te doen. Dit wordt door de verpleegkundigen op een correcte manier aangedaan zodat dit voor u zo comfortabel mogelijk aanvoelt.

   

   

   

 •  Inspuitingen

   

   Diabetologie

  Ook diabetespatiënten die op regelmatige basis insuline nodig hebben voor de behandeling van hun aandoening, kunnen bij deze thuisverpleging terecht. De verpleegkundigen beschikken over voldoende opleidingen om u daarbij te helpen/ondersteunen. Bij specifieke zorg kunnen ze ook beroep doen op onze ‘diabeteseducator’.

   

 •  Klaarzetten van medicatie

  Wanneer u echter geen duidelijk overzicht meer hebt over uw medicatie, kunnen de verpleegkundigen dit wekelijks voor u helpen klaarzetten op basis van de medicatiefiche voorgeschreven door de arts.

   

   Toedienen van medicatie

  Lukt het niet om uw medicatie voor te bereiden en zelf toe te dienen omwille van psychische problemen, dan zorgen zij voor de opvolging en ondersteuning.

   

   

   

   

 •  Palliatieve zorg 

  Een terminale ziekte is bijzonder slepend, niet alleen voor de patiënt, maar ook voor zijn naaste omgeving. Palliatieve zorg is er voor u, om te zorgen dat u als patiënt een menswaardig levenseinde kan meemaken, waarbij u op een zo pijnloos mogelijke manier rustig afscheid kan nemen van het leven. 

  Het behoud van de levenskwaliteit is hier onze grootste doelstelling. Dat betekent dat we niet alleen voor een uitgebreide verzorging garant staan, maar ook de nodige ondersteuning bieden, of een stille aanwezigheid.

  Bij deze intense zorgen wordt multidisciplinair samengewerkt met familie, de behandelende arts en het palliatiefteam van de regio.

   

 •  Derdebetalerssysteem 

  Thuisverpleging Werbrouck werkt samen met alle mutualiteiten volgens het ‘derdebetalerssysteem’.  Als u verzekerd bent bij een Belgische ziekenfonds dan worden de kosten rechtstreeks bij hen in rekening gebracht. 

  Wij hebben enkel een klevertje van uw mutualiteit nodig en een doktersvoorschrift (behalve voor hygiënische zorgen).

  De facturatie wordt volledig binnen het team zelf afgehandeld door de administratieve medewerker zonder verdere administratieve formaliteiten voor u.

   

   

   

 • Verkoop medisch materiaal

  Het is ook mogelijk om medisch materiaal in Izegem bij Thuisverpleging Werbrouck aan te kopen. Alles wordt mooi aan huis geleverd. Bekijk zeker eens de webshop en bestel online. Niets is zo gemakkelijk.