Thuisverpleging Werbrouck

Hottonstraat 20
8870 Izegem
Ligging
+32 477 67 16 54
info@inekewerbrouck.be

Voor een menswaardig levenseinde

Een terminale ziekte is bijzonder slepend, niet alleen voor de patiënt, maar ook voor zijn naaste omgeving. Palliatieve zorg is er voor u, om te zorgen dat u als patiënt een menswaardig levenseinde kan meemaken, waarbij u op een zo pijnloos mogelijke manier rustig afscheid kan nemen van het leven. Dankzij thuisverpleging Werbrouck kan u palliatief behandeld worden aan huis, en kan u zo ook uw laatste maanden nog doorbrengen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Het behoud van de levenskwaliteit op maximale basis is hier onze grootste doelstelling. Dat betekent dat we niet alleen voor een uitgebreide verzorging garant staan, maar ook steeds voor bijvoorbeeld een gesprek, of zelfs stille aanwezigheid. Bij deze diensten wordt ook altijd nauw contact gehouden met de familie, de behandelende arts en het palliatief supportteam van de regio.

Wij bieden een beschikbaarheid van 24 uur per dag en 7 dagen per week, zo vaak u ons nodig hebt! Maakt u graag een afspraak om palliatieve zorg aan huis te bespreken? Contacteer ons dan via de contactpagina, en dan helpen we u graag verder.

Back to Top