Thuisverpleging Werbrouck

Hottonstraat 20
8870 Izegem
Ligging
+32 477 67 16 54
info@inekewerbrouck.be

Dialyse aan huis: alles voor uw comfort

Thuisverpleging Werbrouck doet er alles aan om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom zijn we ook blij u te kunnen vertellen dat we u enorm kunnen helpen bij het uitvoeren van nierdialyse aan huis. Nierdialyse, wordt meestal 's avonds aangesloten en 's morgens afgesloten. Dat is allemaal in samenwerking met het ziekenhuis.

Een dialyse vergt tijd en is zo een enorme last op zowel uw privé- als beroepsleven. Daarom is het een grote vooruitgang dat dit soort medische procedures ook aan huis mogelijk is. Hierdoor kan u de dialyse in uw dagelijks leven inpassen en zelf de planning uitkiezen die u het beste uitkomt. Dankzij de assistentie van onze thuisverpleegsters bent u bovendien 100% zeker dat de dialyse vlot en correct verloopt, met maximale aandacht voor uw gezondheid. 

In uw eigen zetel zit u nog altijd het beste. U kan tijdens de dialyse televisie kijken, naar de radio luisteren, of andere (passieve) bezigheden uitvoeren om verveling tegen te gaan.

Bovendien bespaart de thuisdialyse u enorm veel reistijd, de trip die u steeds van en naar het ziekenhuis moet afleggen wordt in één klap onnodig. Daarnaast bent u heel nauw betrokken bij de behandeling op zich, en krijgt u zelf een deel van de verantwoordelijkheid in handen, wat het gevoel van zelfstandigheid een pak groter maakt.

Zit u nog met vragen, of maakt u graag een afspraak om de thuisdialyse te bespreken? Contacteer ons dan via de contactpagina

Back to Top