Thuisverpleging Werbrouck

Hottonstraat 20
8870 Izegem
Ligging
+32 477 67 16 54
info@inekewerbrouck.be

Algemene verzorging aan huis

Thuisverpleging Werbrouck in Izegem staat met veel plezier in voor uw dagelijkse noden en behoeften, om er voor te zorgen dat u uw leven zo kwalitatief mogelijk kan leiden. Wij bieden een uitstekende service – steeds met de glimlach – op vlak van: douchen, scheren, aankleden, hulp bij eten en drinken, het naar de wc gaan, aanbrengen van prothesen of eventuele hulpmiddelen

Afhankelijk van uw wensen komen we minimaal één maal per week langs. Tijdens de dag staat er geen maximumduur op onze diensten. Dat wil zeggen dat we net zolang blijven als u ons nodig hebt. Zo maken we elke dag opnieuw het verschil tegenover andere thuisverplegingsbedrijven.

U heeft bovendien geen voorschrift van uw arts nodig om op ons beroep te kunnen doen. Graag spreken we met u rechtstreeks een vast tijdstip af waarop we wekelijks (of zelfs dagelijks) langskomen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde verpleegkundigen bieden u op die momenten met de glimlach de allerbeste verzorging. Het gezellige babbeltje krijgt u er gratis bij! 

Zit u nog met vragen, of maakt u graag een afspraak? Contacteer ons dan via de contactpagina van deze website.

Back to Top